CINE SUNT

Unii spun ca oamenii mici de inaltime au o perspectiva diferita asupra lumii. Ei bine, eu cred ca fiecare ar trebuie sa priveasca lumea cu alti ochi si sa isi urmeze visele pana cand acestea devin realitate. Asta fac si eu zi de zi.

Sunt o visatoare incurabila. Imi place sa citesc, sa ma plimb, sa descopar oameni si locuri noi, sa ascult muzica, sa creez, sa reinventez si sa dau un nou sens lucrurilor din jurul meu. Imi place simplitatea si iubesc originalitatea.

Sunt o persoana creativa si incerc sa imi pun mereu mintea la incercare si sa fac lucruri noi. Nu imi e frica sa gresesc. Nu ma plictisesc niciodata!

Acest blog nu este despre mine, este despre cum experientele mele va pot inspira si pe voi. De la proiecte handmade si DIY, pana la mici retete sau idei de petrecere a timpului liber, aici este locul unde impartasesc cu voi povestile mele.

PETITE LIFESTYLE este locul unde ideile mici prind contur si se transforma in proiecte si povesti care sa va inspire si sa va ajute sa descoperiti bucuria chiar si in lucrurile marunte.

Numele meu este Andra, dar cei mai multi oameni din jur imi spun Dru.