De ceva timp am inceput sa fiu mai atenta la sanatatea mea si cand spun asta ma refer la faptul ca am inceput sa fac mai multa miscare si sa reduc numarul de dulciuri. Pe langa faptul ca drumul dus-intors la/de la birou il fac pe jos, am calcat si pragul salii de fitness.

Am fost intrebata de multe persoane ce naiba caut in sala de fitness (avand in vedere ca am o greutate de 43 de kg la 1,57 m inaltime), iar raspunsul a venit natural – pentru tonifiere si relaxare activa dupa cele 8 ore petrecute pe scaun, la birou. Rezultatele au inceput sa se vada rapid si sa se simta atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Cu ceva timp in urma, am avut ocazia sa testez si o alta forma de antrenament, probabil cea mai eficienta – electrostimulare. De curand, orasul meu, Ploiesti, gazduieste salonul ezBody – un loc dragut si foarte intim, situat intr-o zona centrala, unde va puteti bucura de beneficiile celei mai inovatoare tehnologii in materie de EMS, bazata pe electrostimulare si activare musculara.

Ce este atat de special la acest tip de antrenament? Pai, ce m-a atras pe mine cel mai mult a fost faptul ca 20 de minute de antrenament la ezBody reprezinta echivalentul a doua ore in sala de fitness. Mai mult decat atat, in cazul meu, care imi doresc dezvoltarea masei musculare, rezultatele au fost vizibile dupa primul antrenament. Oricine isi poate atinge obiectivele propuse cu doar doua antrenamente de 20 de minute pe saptamana. How cool is this?

Acest nou tip de electrostimulare si activare electrica este ideal daca:

– vreti sa slabiti – toate tipurile de tesut, chiar si cel adipos, sunt activate in timpul sesiunilor de terapie electrica cu frecventa medie, metabolismul si circulatia sunt imbunatatite.

– vreti sa va dezvolti masa musculara – lucrati pe grupe de muschi intr-un mod rapid si intensiv, fara a pierde ore in sir in sala de fitness.

– vreti sa va mentineti in forma – cine nu vrea?

De asemenea, am aflat ca acest tip de antrenament este potrivit si in programele de recuperare musculara.

Ce mi-a mai placut la ezBody? Au cel mai tare antrenor ever!

electrostimulare

In plus, antrenamentul este personalizat in functie de obiectivele fiecaruia. Pentru ca fiecare dintre noi este unic, antrenamentul incepe cu o analiza corporala completa – in acest fel descoperi cam pe unde te afli, iti setezi obiectivele si pe parcurs poti masura intr-un mod eficient atingerea lor.

Cum a fost dupa primul antrenament?

Nu am stat niciodata doua ore in sala de fitness, dar dupa 20 de minute la ezBody abia imi mai simteam corpul si nici macar nu am ajuns la o intensitate medie rezonabila. Cu toate astea, nu ma simteam extenuata ci, din contra, ma simteam foarte relaxata si desi era seara, aveam atat de multa energie incat as fi zis ca ziua abia a inceput.

Voi ati incercat acest tip de antrenament? Daca da, astept parerile voastre in comentarii.