Nu aș putea să îmi imaginez viața fără cărți, fără povești. Într-o zi am să vă spun care este cartea care mi-a marcat copilăria, cartea pe care o aveam mereu pe noptieră și pe care o luam cu mine peste tot, care îmi ținea de urât în momentele în care rămâneam singură acasă și pe care o deschideam ori de câte ori doream să pătrund în lumile poveștilor mele preferate.

Dar astăzi vă povestesc despre altceva! Pentru că cei mici tind să devină din ce în ce mai distrași de alte preocupări, iar lectura pare să devină o corvoadă, sora mea dragă, alături de cățelușa ei, Nosy, au pus pe picioare un proiect inedit pentru copiii din Ploiești – „La povești cu Nosy!” Micky știe că cel mai bun prieten al omului poate să facă mai mult decât să stea în două lăbuțe și crede cu tărie că Nosy îi va ajuta pe copiii înscriși la curs să (re)descopere magia lecturii.

Nosy are propria ei poveste. Și-a făcut prezența în familia și în sufletele noastre acum 6 ani și de atunci ne încântă zi de zi. Și ei îi plac poveștile (după cum se vede în fotografie încercam să punem în scenă Scufița Roșie).

198482_540139875997198_123323058_n

Care este obiectivul cursului?

Principalul obiectiv al acestei activități este ca într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă și în compania unui musafir blănos – Nosy, cei mici să redescopere plăcerea de a citi! Cursul este inspirat de programul american „Reading for dogs” care, conform statisticilor, a dat rezultate foarte bune.

Pentru înscrieri, urmați instrucțiunile de aici!

Felicitări Micky și Nosy! Vă iubesc!