Întotdeauna am considerat că muzica are ceva magic și m-am convins de acest lucru atunci când mi-au ieșit primele acorduri la chitară. Fără doar și poate, muzica te transformă, îți scoate la iveală chiar și cele mai ascunse trăiri, sentimente și emoții, te face un om mai bun, te face să visezi cu ochii deschiși și te poate transpune într-o altă lume. Da, muzica este magie! Sau… alchimie?

Dacă eu mai am ceva timp până când voi descoperi rețeta magică a înșiruirii acordurilor de chitară, Marius Matache, un adevărat doctor în chimie (și în chimia muzicii) a descoperit elementele speciale care transformă suflete și le-a contopit într-o ALCHIMIE muzicală.

Deși nu am avut ocazia să îl cunosc personal pe artistul Marius Matache, ci doar l-am „citit” prin prisma scrierilor de pe blogul său, am fost încântată de ideea de a deveni „Blogger al ALCHIMIEI”, așa că acest articol este dedicat celui mai nou album semnat Marius Matache – ALCHIMIE, ce va fi lansat pe data de 16 mai, ora 19:00 iar spectacolul va avea loc în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București (Bd. Tineretului nr. 8-10). 

Afis_Bucuresti_web (1)

După albumul de debut – Hoinar prin piața Matache, lansat în anul 2013 (vă recomand să apăsați play acum)- Alchimie este cel de al doilea proiect muzical semnat Marius Matache și este un album așa cum puține sunt, pentru că are la bază o poveste, lucru pe care nu îl întâlnesc de prea multe ori. Ca o avidă după povești, simboluri și relatări cu sens, ALCHIMIE pare să compileze cele mai importante elemente de la baza vieții – apă, aer, foc, pământ – într-o armonie de metafore muzicale pe care nu o putem asculta decât cu sufletul.

Dacă iubiți muzica atât de mult cum o iubesc și eu, cu siguranță albumul ALCHIMIE va fi pe placul vostru.

Biletele pentru evenimentul de lansare din data de 16 mai sunt disponibile exclusiv pe iabilet.ro. Vă recomand să vă grăbiți pentru că mai sunt puține locuri disponibile!

Sponsor principal al evenimentului: Domeniile Sâmburești

Parteneri: : TNT Express România, Kooperativa 2.0., RFI România, SmartFM. 

Nu uitați – muzica este cea mai puternică magie!

Sursa foto: pixabay.com