Sunt Mama Dragonilor în timpurile moderne #UrzealaBloggerilor

UrzealaBloggerilor a început! Provocarea a fost lansată rapid în Regatul Blogurilor de House_targaryen_sigil_by_7narwen-d47gqstcătre mai marii HBO și BlogalInitiative, așa că lupta pentru Tronul de Fier al timpurilor moderne se dă acum!

Credeai că poveștile cu dragoni sunt ascunse doar în filele cărților? Ei bine, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Chiar dacă ne pierdem în trecerea nemiloasă a timpului, este important să îți amintești cine ești, să îți amintești propiile cuvinte. De mică am fost învățată să aspir la ce este mai bun și să obțin tot ce îmi propun, cu sânge și foc, pentru că atunci când intri în #UrzealaTronurilor, câștigi sau mori, nu există cale de mijloc.

aparțin Casei Targaryen am știut imediat ce am citit primele rânduri, iar amintirile fade începeau să prindă gust cu fiecare cuvânt rostit de către frumoasa Daenerys Targaryen. Mi-am lăsat ochelarii pe birou și m-am privit în oglindă. Pentru câteva clipe, flăcări purpurii mi-au inundat privirile, iar frânturile poveștilor al cărui personaj am fost în vremurile îndepărtate au devenit din ce în ce mai clare. Mi-am amintit rapid viața în exil alături de Viserys, nunta cu barbarul Khal Drogo, povestea de dragoste, moartea lui neașteptată, venirea pe lume a puilor de dragon, transformarea în Mama Dragonilor și aventurile ce au urmat.

În prezent, Mama Dragonilor nu mai are părul blond și ochii albaștri, dar este la fel de minionă, are părul șaten, ochi căprui și poartă ochelari. În trecut, ca și în poveste, era timidă și nu avea prea mari cunoștințe despre lume. Dar ambiția și curiozitatea au determinat-o să se transforme în ceea ce este acum. În aparență o făptură gingașă, ascunde o inimă de foc, o voință de fier, un amalgam de compasiune și putere ce o face să răzbată în această lume nemiloasă, pentru că aparține celei mai puternice case  – Casa Targaryen.

Nu mai conduce o armată de 8000 de soldați, ci o armată de cuvinte întortocheate în povești nemuritoare. Are un blog destinat să o ajute să cucerească lumea, un dragon ce îi ține aprinsă flacăra creativității. Nu este o femeie obișnuită pentru că visele ei sunt menite să devină realitate. Nu privește înapoi pentru că știe că dacă face asta este pierdută. Privește doar înainte!

 

A știut întotdeauna că îl va revedea… și nu a fost nevoie ca soarele să răsară din vest și să apună în est, și nici ca râurile să sece și munții să se clatine ca frunzele în bătaia vântului. Iar reîntâlnirea a fost de-a dreptul magică!

10371480_794701307207719_1452027631917251065_n

Cu toate acestea, s-ar întoarce oricând în trecut, în lumea fantastică, în Urzeala Tronurilor unde ar cuceri Tronul de Fier, pentru că în prezent deja l-a cucerit!

10277779_466197636845714_3830371317803000554_n

Acestea fiind scrise, declar că fac parte din Casa Targaryen și că mă înrolez în Urzeala Bloggerilor! Voi lua ce este al meu, cu foc și sânge, și nici un blogger nu are să se apropie de Tronul de Fier în marea Urzeală a Bloggerilor!

 

Share This:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *